Over Ons


Juwelier & Antiquair Bruens is een familiebedrijf met passie voor antieke sieraden en vintage horloges. U vindt ons op de Nieuwe Spiegelstraat 53 te Amsterdam; een straat bekend om haar grote aanbod bekende kunst gallerijen en juweliers.

* * ** * *

 • Specialisme

  Juwelier Bruens is een specialist als het gaat om antiek, sieraden en exclusieve, vintage horloges. U bent bij ons op het juiste adres voor de verkoop, inruil, reparatie, taxatie en alle denkbare diensten omtrend antiek.

  Onze winkel bevat een ruime collectie vintage Horloges van de merken: Patek Philippe, Rolex, Jaeger LeCoultre, Cartier, IWC,Corum, Audemar Piquet, Omega en meer !

 • Filosofie

  Sinds enkele jaren is alweer de derde generatie werkzaam in onze Juwelier.

  Zowel in de verkoop als achter de schermen hebben zij veel ervaring opgedaan voordat zij in de winkel werkzaam werden.

  Naast verkoop, reparatie en taxatie van Vintage Horloges, Juwelen, Empire Meubelen en Pendules, krijgt u bij ons de beste goudprijs van Noord-Holland.

 • Service

  Ook voor revisie en het herstellen van mechanismes kunt u bij ons terecht. Wij kunnen een vrijblijvende zoekactie starten waar u “het vintage horloge” dat u zo graag wil hebben gevonden krijgen.

  Meer weten? U bent van harte welkom in De Nieuwe Spiegelstraat nr. 53 in Amsterdam onder het genoegen van een versnapering en een drankje.


Hoogachtend,

Juwelen 1